26 januari 2022

Oplossing voor daglicht bij oudere woningen

2 min read
Lichtkoepel

Vaak bij oudere woningen ben je met de ruimte vrij beperkt, het is dan ook geen overbodige luxe om de woning uit te bouwen met een uitbouw aan de achterkant. Veel mensen offeren een stukje van hun tuin op om dit te kunnen realiseren, wel moet er dan rekening gehouden worden of er wel genoeg daglicht de kamer in komt. De achterpui is tenslotte een aantal meter naar achter gegaan, door het plaatsen van een lichtkoepel in het platte dak weet je zeker dat er weer genoeg licht komt in zowel de kamer als de uitbouw.

Top kwaliteit

Welke koepel is geschikt voor je woning

Iedere woning is op een andere manier gebouwd of ingedeeld, je kunt dus niet zeggen welke lichtkoepel bij welke woning past. Ook de wensen van een koepel zijn bij iedereen anders, waar de een een traditionele koepel wil vindt de ander een moderne vlakke afwerking van de koepel mooi om te zien. Gelukkig is er voor iedereen een geschikte koepel te vinden in het assortiment van bouw-handel.nl. Je hoeft niet altijd een complete set te kopen, ook voor losse onderdelen kun bij de bouwhandel aankloppen.

Groot assortiment

Vind de goede onderdelen voor je koepel

Ook bij een lichtkoepel kunnen er na verloop van jaren bepaalde onderdelen slijten of toe zijn aan vervanging. Bij bouw-handel.nl kun je alle onderdelen van een koepel ook los kopen. Heb je bijvoorbeeld alleen de koepel nodig zonder opstand, of omgekeerd dan is dit uiteraard mogelijk. Maar ook de kleinere onderdelen zijn allemaal los verkrijgbaar. Ook accessoires als een insectenhor, of een zonwering zijn erg handig in de zomer.