26 januari 2022

Koop voordelige handschoenen bij een handschoenen latex groothandel

1 min read
handschoenen latex groothandel

Koop je wegwerphandschoenen bij een handschoenen latex groothandel om zo te genieten van scherpe prijzen. Dat is vooral interessant als vaak handschoenen gebruikt voor je beroep, want zo bespaar je heel wat geld. Latex handschoenen komen uiteraard ook goed van pas voor privédoeleinden. Je kan ze gebruiken tijdens het werken in je tuin, schoonmaken, schilderen, enzovoort. Ze beschermen je voornamelijk tegen vuil en bacteriën. Houd er wel rekening mee dat latex handschoenen niet goed beschermen tegen olie, vet en zuren. In dat geval moet je dus voor een ander materiaal kiezen.

Handschoenen met of zonder poeder?

Er zijn zowel latex handschoenen met als zonder poeder verkrijgbaar. Gepoederde wegwerphandschoenen zijn makkelijker om aan en uit te trekken, maar zijn niet geschikt voor gebruik in de voedselindustrie. In dat geval kies je dus beter voor poedervrije handschoenen.

handschoenen latex groothandel

Wat als je een latexallergie hebt?

Sommige mensen zijn allergisch aan latex. In dat geval zijn latex wegwerphandschoenen natuurlijk niet aangeraden. Gelukkig zijn er nog heel wat alternatieven. Zo kunnen ze kiezen voor nitril wegwerphandschoenen die volledig poeder- en latexvrij zijn. Ook vinyl of vitril handschoenen zijn een alternatief. De beste keuze voor jou, hangt af van waarvoor je ze gaat gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *